Freshly Cosmetics inaugura el seu nou centre logístic de Gandesa

El nou centre logístic ha suposat una inversió de 5 milions d'euros i generarà un centenar de llocs de treball

Freshly Cosmetics Freshly Cosmetics

Freshly Cosmetics inaugura el seu nou centre logístic de gairebé 14.000 metres quadrats ubicat al polígon industrial La Plana de Gandesa. L'empresa catalana, que  fins ara ha estat ubicada en el mateix polígon, a una nau de poc més de 500 metres quadrats, ha decidit ampliar la superfície per poder escalar les operacions logístiques i donar servei als seus clients. Actualment, Frefshly Cosmetics compta amb més de 1,2 milions de clients de 36 països diferents. 

El nou centre logístic, que ha suposat una inversió de 5 milions d’euros, generarà un nou centenar de llocs de treball en àrees de logística, cadena de subministrament, enginyeria i projectes. Tot per seguir creixent i obrint-se a nous mercats de tot el món, des de Gandesa. 

En els últims anys la companyia nativa digital i sostenible ha ocupat fins a set naus del polígon de la capital de la Terra Alta. A finals de 2020 es va començar a plantejar la necessitat de construir un nou centre logístic, que li permetés adaptar la seva capacitat de creixement i unificar les seves operacions d’emmagatzematge, manipulació i preparació de comandes en un sol espai. Les noves instal·lacions disposaran de fins a 120 àrees de preparació de comandes, uns 6.000 metres quadrats de magatzem i 800 m² d’oficines per al Freshly Team de Gandesa. Amb tot això, les noves instal·lacions permetran una capacitat màxima d’expedició de fins a 4.200 comandes per hora, per seguir el ritme de creixement a escala nacional i internacional. Les oficines centrals de la companyia seguiran a Reus, al Freshly Park, amb més de 1.500 m².

Miquel Antolín, cofundador i CEO de Freshly Cosmetics comenta que “fa anys que invertim en esforços per readaptar-nos al volum creixent de comandes i en els nostres poc més de sis anys hem fet fins a set mudances”. “Aquest nou centre logístic ens permetrà consolidar les nostres operacions per gestionar més d’un milió de comandes anuals als 36 països d’Europa, Amèrica i Àsia en els que estem presents”. “Hem invertit cinc milions d’euros a Gandesa i a la Terra Alta, la meva comarca natal, amb poc més 11.000 habitants, per a seguir demostrant que no ens allunyem de les nostres arrels i que aquí hi trobem persones amb talent i amb ganes, que contribuiran per seguir portant ben lluny a Freshly”. 

Més informació
Freshly Cosmetics, Toni Pons i Concentrol opten als Catalonia Trade Leaders
El futur centre logístic de Freshly Cosmetics a Gandesa donarà feina a 150 persones
Avui et destaquem
El més llegit