La Fundació 'La Caixa' facilita la contractació de 4.151 persones en risc

El programa Més Feina de l'entitat ha acompanyat en la seva inserció 252 persones només a Catalunya

La Fundació 'La Caixa' ha contribuit en la integració de més de 10.000 persones en risc d'exclusió mitjançant el programa Més Feina | Cedida La Fundació 'La Caixa' ha contribuit en la integració de més de 10.000 persones en risc d'exclusió mitjançant el programa Més Feina | Cedida

El programa Més Feina de la Fundació 'La Caixa' ha possibilitat 4.151 insercions laborals de persones en risc d'exclusió durant el 2020. El programa s'ha portat a terme a 29 províncies espanyoles. Només a Catalunya, l'entitat ha aconseguit 252 contractacions a través de cinc entitats socials de territori, i 472 formacions mitjançant itineraris personalitzats.

Al conjunt de l'Estat, s'han atès al llarg de 2020 més de 10.000 persones gràcies a aquest programa, i s'han impulsat més de 6.300 formacions. La Fundació 'La Caixa' ha col·laborat amb 69 entitats socials per a elaborar i implementar els itineraris que han seguit les persones participants del projecte.

Entre els perfils que han passat per les formacions i acompanyaments de Més Feina destaquen els joves, les persones més grans de 45 anys, les persones amb diversitat funcional, les persones migrants o les víctimes de violència masclista. Integrants d'aquests col·lectius han pogut comptar amb acompanyament de persones tècniques en l'àmbit social mitjançant itineraris integrats que han intentat garantir l'ocupabilitat de cadascun dels usuaris.

Segons el subdirector general de la Fundació 'La Caixa', Marc Simón "l'accés a la feina és una eina indispensable per afavorir la inclusió social, especialment necessària per a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat". En paraules del directiu, la fundació aposta, en aquest sentit "per una estratègia d'inserció sociolaboral mitjançant el programa Més Feina".

Més informació
La Fundació 'La Caixa' dedica 22,1MEUR a projectes d'investigació en salut
Fundació 'La Caixa' recapta gairebé 400.000 euros per a bancs d'aliments
Avui et destaquem
El més llegit