Els fundadors d'Instagram abandonen la companyia

Kevin Systrom i Mike Krieger deixen la xarxa social adquirida per Facebook el 2012

Kevin Systrom i Mike Krieger, fundadors d'Instagram Kevin Systrom i Mike Krieger, fundadors d'Instagram

Els fundadors d'Instagram, Kevin Systrom i Mike Krieger, deixen la companyia, adquirida per Facebook el 2012, per "explorar de nou" la seva "creativitat i curiositat".

"Ens prendrem un temps de descans per explorar de nou nostra curiositat i creativitat. Construir coses noves requereix que fem un pas enrere, entendre el que ens inspira i combinar-ho amb el que el món necessita. Això és el que planegem fer", ha anunciat en un comunicat Systrom, CEO de la xarxa social.

"Mike i jo -ha afegit- estem agraïts pels últims vuit anys a Instagram i els sis anys amb l'equip de Facebook. Hem crescut de 13 persones a gairebé 1.000 amb oficines al voltant del món. Ara estem llestos per al nostre proper capítol".

Systrom i Krieger van fundar Instagram el 2010, xarxa social que Facebook va adquirir dos anys després per uns 1.000 milions de dòlars.

Sis anys després, Instagram segueix sent l'adquisició més costosa que ha fet mai Facebook però també de les més rendibles, ja que el seu valor s'ha multiplicat per cent, els usuaris han passat de 30 milions a 1.000 milions.

A més, dins de la crisi que travessa Facebook des de fa mesos per diversos escàndols amb el seu maneig de les dades els hi usuaris, Instagram gaudeix de bona salut.

Més informació
Instagram enfonsa Snapchat
Instagram llança Shopping
Instagram, més a prop de la TV que del web
Avui et destaquem
El més llegit