El Yatekomo de Gallina Blanca
El Yatekomo de Gallina Blanca

Gallina Blanca es trasllada de Sant Joan Despí a Osca

CCOO confirma que Agroalimen tanca la planta catalana per la futura requalificació dels terrenys en què s'ubica

El grup Agrolimen ha anunciat aquest dimecres a la representació dels seus treballadors el trasllat de la planta de Gallina Blanca situada a Sant Joan Despí a Osca, confirma el sindicat CCOO. Les mateixes fonts apunten que, egons han explicat els representants del grup alimentari, el trasllat es deu a la futura requalificació dels terrenys de l’emblemàtica empresa del Baix Llobregat.

En aquest context, CCOO exigeix a la direcció d’Agrolimen que reconsideri aquesta decisió i mantingui el projecte industrial a Sant Joan Despí i tota l’ocupació. "CCOO rebutgem de manera contundent el que suposa el tancament de l’empresa per a dur a terme una operació immobiliària purament especulativa, sense tenir en compte els llocs de treball i la vida de moltes famílies", apunten aquest dijous.

Des de CCOO assenyalen que en els propers dies s’anunciarà la convocatòria de mobilitzacions en defensa de l’ocupació "i per a exigir responsabilitat també a l’ajuntament de Sant Joan Despí per permetre l’especulació amb el sol industrial".

Més informació
El grup Gallina Blanca Star passa a anomenar-se GB Foods
Gallina Blanca, la recepta més gustosa
Gallina Blanca estrena nova seu a l'Hospitalet 
Avui et destaquem
El més llegit