Garbet tanca el 2016 amb una facturació de 5,6 milions d'euros

La cooperativa és la primera empresa d’inserció de Catalunya i de l’Estat espanyol

Els membres del nou Consell Rector de Garbet Els membres del nou Consell Rector de Garbet

Garbet ha tancat l’any 2016 amb un total de 316 professionals, dels quals 78 són alhora socis i sòcies de treball de la cooperativa. A més, del conjunt de treballadors, el 44,38% es troben en itineraris d’inserció laboral i el 82% són dones.

Durant l’any, un total de 82 persones han seguit un itinerari d’inserció laboral a Garbet, mentre que l’any 2015 van ser 70. La major part de persones beneficiades han estat immigrants en situació de risc, receptors de la renda mínima d’inserció i persones sense ingressos econòmics ni dret a prestacions.

L’empresa d’inserció de persones en situació d’exclusió social o en risc d’estar-ho ha tancat l’exercici amb un volum de negoci de 5,6 milions d’euros i amb uns fons propis d’un milió d’euros. El nombre de clients el 2016 ha crescut fins als 468 a Catalunya, les Illes Balears, el País Valencià i Madrid.

Renovació de directius

Durant l’assemblea general de socis i sòcies de Garbet, celebrada el passat 17 de juny a Joanetes (la Garrotxa), es va fer la renovació parcial del Consell Rector de la cooperativa. Amb els nous canvis, s’incorporen a l’òrgan de govern com a vocals Josep Ricart, soci de Garbet, i Laura Peracaula, directora corporativa de Suara. El tercer lloc de vocalia el completa El Mostafa Darouich. En aquesta nova etapa, la presidència estarà en mans de Doris Logroño, amb Anna Musons com a vicepresidenta i Maribel Martín, a la secretaria. 

Més informació
Suara Cooperativa eleva la facturació un 13%
Barcelona fixa el mínim de contractació amb empreses socials
Els contractes a persones amb discapacitat creixen un 70% a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit