Glovo s'estrena en la missatgeria urgent per a empreses

L'aplicació posa en marxa un servei que garanteix l'entrega en 30 minuts de documents o paquets de les companyies que s'hi afegeixin com a clients

El nou servei permetrà oferir més hores als repartidors de l'empresa El nou servei permetrà oferir més hores als repartidors de l'empresa

Glovo ha creat un servei especialitzat en la gestió d'enviaments i entregues dirigits a empreses de qualsevol sector i mida. L'aplicació de missatgeria posa en marxa Glovo Business, un servei que garanteix l'entrega en 30 minuts de documents o paquets d'empresa de forma urgent.

Segons ha explicat la companyia, han realitzat una prova pilot amb més de 20 empreses a Barcelona i ara el servei ja està disponible a les 63 ciutats dels 20 països on opera.

El fundador i CEO de Glovo, Oscar Pierre, ha subratllat que aquest servei permetrà oferir "més hores" als repartidors de l'empresa ja que s'incentivarà l'augment de les comandes en moments de menys demanda. Ara mateix, l'hora de més demanda és per la nit i els caps de setmana i, d'aquesta manera, es cobriran els trams horaris més buits de feina.

A més, empreses com Cabify i Prink ja han provat el servei i s'hi han afegit com a clients.

Més informació
"Els repartidors de Glovo no són falsos autònoms"
Glovo arriba a Sant Cugat
Els repartidors de Glovo denuncien la companyia
Avui et destaquem
El més llegit