Glovo inaugura la nova seu central al 22@

L'edifici, amb una superfície de 30.000 metres quadrats, acull 1.700 treballadors

Glovo ha traslladat la seva seu central al districte del 22@, concretament a un edifici situat a les proximitats del carrer Badajoz. Les noves instal·lacions tenen una superfície de 30.000 metres quadrats i acullen una plantilla de 1.700 treballadors, en gran part formada per enginyers i personal tecnològic.

"L'edifici s'ha dissenyat per consolidar l'aposta pel talent, el treball en equip i la creativitat", apunta Cristina de la Rosa, vicepresidenta de Recursos Humans a Glovo.

En aquest sentit, la directiva de la plataforma recalca que les instal·lacions són "una clara aposta" de Glovo per Barcelona, "on continuarem col·laborant per impulsar el creixement de l'ecosistema digital". La companyia va tancar els comptes de l'any 2021 amb unes pèrdues de 474 milions d'euros i unes vendes de 590 milions.

En paral·lel a les oficines, Glovo ha creat un programa empresarial per impulsar idees de negoci innovadores. El projecte inclou serveis d'assessorament i consultoria, així com la difusió vinculada als canals de la plataforma per obtenir visibilitat. "Amb aquest tipus d'iniciatives volem seguir contribuint al desenvolupament econòmic", expressa Sacha Michaud, fundador de l'empresa junt amb Òscar Pierre.

Més informació
CCOO sol·licita a Glovo un informe on detalli el funcionament dels algoritmes de l'aplicació
Inspecció de Treball multa Glovo amb 79 MEUR
Delivery Hero augmenta un 38% els seus ingressos després d'adquirir Glovo
Avui et destaquem
El més llegit