Grifols s'estrena a l'Àfrica de la mà de Soludia Maghreb

La farmacèutica entra al continent amb un projecte industrial al Marroc com a proveïdor d'una nova planta de solucions intravenoses

Grifols amplia mercats i s'estrena al continent africà Grifols amplia mercats i s'estrena al continent africà

El subministrador marroquí de solucions per a hemodiàlisi Soludia Maghreb ha seleccionat el fabricant del sector farmacèutic Grifols per ser el principal proveïdor d'una nova planta de producció al nord d'Àfrica, segons ha informat la companyia, que assenyala que és el seu primer projecte industrial al continent.

En un comunicat, Grifols detalla que desenvoluparà, construirà i automatitzarà l'equipament principal de la nova línia de solucions intravenoses d'aquesta planta, que està previst que entri en funcionament l'any vinent.

En concret, la companyia assenyala que Grifols Engineering, que proporciona serveis de tecnologia i consultoria en els sectors farmacèutic i biotecnològic, dissenyarà la línia de fabricació que produirà solucions intravenoses en bossa.

"Aquest projecte marca una fita per a Grifols Engineering a Àfrica i esperem continuar oferint la nostra tecnologia, coneguda per la seva fiabilitat, qualitat i estàndards de seguretat, a tota la regió en els propers anys", han afirmat Víctor Grífols Deu i Raimon Grífols, co-consellers delegats de Grifols.

Per la seva banda, el conseller delegat de Soludia Maghreb, Abdelaziz Rezkaoui, ha afirmat que la seva companyia està "encantada de tancar aquest acord amb Grifols" i ha assegurat que és "només el començament d'una altra col·laboració a més llarg termini al Marroc i Àfrica".

Més informació
Grifols produirà un segellador quirúrgic a Parets del Vallès
Grifols destinarà 1.400 milions d'euros en inversions productives fins el 2022
Soros inverteix 38 milions d'euros en Grífols
Avui et destaquem
El més llegit