Grifols i Mondragon s’uneixen per la tecnologia

Les dues empreses signen un acord de col·laboració per desenvolupar conjuntament projectes d’automatització i robòtica en el sector de la salut

Els laboratoris de Grifols | Cedida Els laboratoris de Grifols | Cedida

La farmacèutica Grifols i el grup empresarial Mondragon signen un acord per desenvolupar conjuntament projectes tecnològics. Així, les dues companyies s’uneixen per a fomentar l’automatització, la robòtica i la instrumentació en el sector de la salut.

L’acord també inclou col·laboracions en l’àrea de formació i talent, connectats amb la universitat del grup industrial basc, segons ha informat Grifols. Un comitè d’acció conjunta, format per membres de les dues empreses, s’encarregarà d’avaluar i prioritzar els projectes que sorgeixin fruit d’aquest acord.

El grup Mondragon és una corporació empresarial que integra prop d’un centenar de cooperatives que concentren les activitats en quatre àrees: indústria, distribució, finances i coneixement. Pel seu costat, Grifols és una de les farmacèutiques més grans del món, amb més de 22.000 treballadors en 30 països.

Més informació
Grifols compra el 50% de Kiro Robotics, del grup Mondragon
Grifols presenta nous resultats del seu tractament contra l'Alzheimer
Grifols, segon accionista del líder de medicaments plasmàtics a la Xina
Mondragon: la cooperativa feta multinacional
Avui et destaquem
El més llegit