Grup Julià estrena un servei de transport interurbà a Andorra

Amb una inversió de 3 milions d’euros, la nova operativa implica la compra de 12 nous autocars i la contractació de 30 treballadors

El nou servei de transport interurbà d'Autocars Nadal del Grup Julià | Cedida El nou servei de transport interurbà d'Autocars Nadal del Grup Julià | Cedida

L'empresa de transport de passatgers per carretera amb seu a Andorra de Grup Julià, Autocars Nadal, estrena la gestió de tres línies de transport regular de passatgers a Andorra, segons han informat en un comunicat. La concessió del nou servei, amb una duració de 15 anys prorrogables, suposarà una inversió de 3 milions d’euros per part de Grup Julià, ja que es preveu la renovació de la flota amb l’adquisició de 12 nous autocars. La companyia també incorporarà 30 nous treballadors, entre xofers, personal d’oficina i tècnics, per fer front a la nova operativa.

Més info: Grup Julià, en ruta pel món

La inauguració del nou servei de transport ha comptat aquest 2 de setembre amb la presència de diversos membres del Govern d’Andorra, com la Ministra de Medi Ambient, Silvia Calvó, la Ministra d’Educació, Ester Vilarrubla, el Ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Victor Filloy, el secretari d’Estat d’Economia, Marc Gelabert, i el director de Transports, Josep Pujol. Durant la seva visita a l’Estació Nacional d’Autobusos han fet un recorregut breu a bord dels nous autocars acompanyats dels representants d’Autocars Nadal i Grup Julià.

Amb la prestació d’aquest nou servei, Grup Julià consolida la seva presència al Principat d’Andorra, on està present des del 2001 a través d’Autocars Nadal, empresa de transport de passatgers urbà i interurbans que opera des de 1977. Disposa d’un equip humà de més de 60 persones i una flota de 40 vehicles, equipats amb les màximes prestacions de confort i seguretat i amb una antiguitat mitja inferior als quatre anys.

Autocars Nadal ofereix servei de transport discrecional i regular, entre touroperació, transport escolar i esportiu, a més de 250 clients. Un dels principals serveis és la línia Direct Bus, la línia regular d’autocars que connecta Andorra, Barcelona i l’Aeroport del Prat, amb una freqüència de 20 viatges diaris.

Més informació
Grup Julià compra Autocares Padrós i amplia la seva flota
Grup Julià eleva la facturació un 15% fins a 356 milions d’euros
Grup Julià i Rainbow Gay Tours: matrimoni pel turisme LGBT
Avui et destaquem
El més llegit