La GSMA ofereix entrades del MWC a 21 euros per al públic local

L'oferta va dirigida a sectors com l'automoció, les finances la consultoria o l'educació i es donaran 300.000 euros per combatre els efectes de la covid

El director general de la GSMA, Mats Granryd, i el conseller delegat de l'empresa, John Hoffman | ACN El director general de la GSMA, Mats Granryd, i el conseller delegat de l'empresa, John Hoffman | ACN

La GSMA oferirà 30.000 entrades del Mobile World Congress (MWC) a 21 euros per al públic espanyol d'onze sectors diferents, com l'automoció, la consultoria, l'educació o les finances. D'aquests diners, l'empresa organitzadora del congrés de telefonia mòbil destinarà un màxim de 300.000 euros en donacions per a la recuperació econòmica de la ciutat després de la pandèmia i per a la necessitat de recuperació.

"Volem reconèixer a la gent, els socis i la comunitat que ha fet que el Mobile World Congress sigui un èxit"; ha assegurat el conseller delegat de l'empresa, John Hoffman. L'anunci s'ha fet aquest dijous durant una roda de premsa que ha fet el conseller delegat del Mobile juntament amb el director general de la GSMA, Mats Granryd.

En total, la GSMA preveu acollir entre 30.000 i 50.000 assistents en les jornades del MWC previstes pel 28 de juny fins a l'1 de juliol. A més, tot i el degoteig d'empreses internacionals com Samsung o Ericsson que han decidit no participar-hi, l'esdeveniment comptarà amb 300 expositors i 600 ponents en un acte "històric" -tal com ha descrit Hoffman- de represa de l'activitat després de la pandèmia.

Més informació
Ericsson s'esborra del MWC 2021
El MWC 2021 tindrà una cinquena part de l'impacte econòmic habitual
Avui et destaquem
El més llegit