La italiana H-Farm entra a Barcelona de la mà d'Aleix Valls

L'empresa tria la capital catalana "per crear processos de col·laboració entre corporates i startups i respondre als desafiaments i objectius de cada companyia"

L'equip d'H Farm Barcelona | H Farm L'equip d'H Farm Barcelona | H Farm

L'empresa italiana H-Farm arriba a Barcelona de la mà de l'exdirector general de la MWCapital Aleix Valls, segons han informat en un comunicat. D'aquesta manera, Valls dirigitrà la filial barcelonina de la italiana per implantar els seus projectes digitals a Barcelona.

Segons H-Farm, han triat la capital catalana perquè Espanya "ha tingut un creixement econòmic substancial des del 2014, un 3% per any, i ha retornat a nivells econòmics d'abans de la crisi". El seu objectiu és "ser un punt de referència per a companyies que volen incrementar la seva competitivitat en el mercat i innovar en el seu model de negoci posant especial èmfasi en la digitalització i les tecnologies emergents".

Més info: Les 10 millors ciutats del món el 2019

La companyia italiana també aposta per Barcelona perquè "els rànquings indiquen que la ciutat catalana és la tercera preferida pels emprenedors europeus per crear startups i la quarta del rànquing dels 10 hubs tecnològics de la Unió Europea en número d'startups". A més, també subratllen que "no és una coincidència que companyies com Microsoft, Facebook, Amazon i Allianz hagin decidit obrir els seus centres d'excel·lència i recerca tecnològica a Barcelona".

Els projectes d'H-Farm Barcelona se centraran en la cultura de la innovació "per crear processos de col·laboració entre corporates i startups i respondre als desafiaments i objectius de cada companyia".

Més informació
Les 50 millors ciutats del món per trobar feina
Colonial fitxa a Aleix Valls
Aleix Valls abandona la direcció de la Mobile World Capital Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit