Un 'hub' tecnològic amb accent alemany s'instal·la a Catalunya

La botiga de luxe online Mytheresa obre unes oficines a la Rambla de Catalunya amb capacitat per a 70 treballadors

Catalunya tindrà un nou 'hub' de tecnologia de la mà d'una empresa alemanya | iStock Catalunya tindrà un nou 'hub' de tecnologia de la mà d'una empresa alemanya | iStock

Una empresa alemanya ha triat Catalunya per establir el seu nou hub tecnològic. Es tracta de la botiga de luxe online Mytheresa, que obrirà unes oficines a la Rambla de Catalunya amb capacitat per a 70 treballadors. La companyia contractarà professionals de l'àmbit de les TIC, el màrqueting i el disseny, entre d'altres perfils. El hub estarà centrat en el desenvolupament de tecnologia i serveis.  

El centre compta amb 700 metres quadrats. Mytheresa treballa amb més de 250 marques internacionals de moda i luxe i distribueix a més de 140 països. Amb seu a Munic, l'empresa va ser fundada l'any 2006 i compta amb 700 treballadors i una facturació d'uns 377 milions d'euros. 

Més info: 12.000 vacants de feina en el sector tecnològic a Barcelona

L'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Coneixement, Acció, ha recordat que a Catalunya ja hi ha més de 1.150 filials d'empreses alemanyes. L'ens ha donat suport a Mytheresa per atreure el hub tecnològic a Barcelona. 

"Estem molt entusiasmats amb l'obertura de les oficines de Mytheresa a Barcelona, que ha emergit com un dels hubs tecnològics líders a Europa i ofereix un pol únic de talent internacional", ha assegurat el president de Mytheresa, Michael Klinger. Aquest no és el primer centre de la companyia a Barcelona. L'any 2018, ja va obrir unes primeres oficines. Al nou hub ja hi treballen una trentena d'empleats. 

Més informació
Barcelona tindrà el seu propi 'hub' de finances
El primer 'LegalTech Hub' global d’Europa neix a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit