L'HUMT promou la primera jornada de medicina interna del Vallès Occidental

Compartir experiències i coneixements així com establir sinergies en els àmbits docents i de recerca són els propòsits que persegueix la trobada

L'Hospital Universitari MútuaTerrassa | MútuaTerrassa L'Hospital Universitari MútuaTerrassa | MútuaTerrassa

El pròxim dimecres 5 de juny, la sala d’actes de l’Edifici Docent de MútuaTerrassa acollirà la celebració de la primera jornada de Medicina Interna del Vallès Occidental. Es tracta d’una iniciativa que neix a proposta dels Serveis de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Parc Taulí, l’Hospital Universitari General de Catalunya, el Consorci Sanitari de Terrassa i l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) amb la voluntat de compartir experiències i coneixements així com establir sinergies en els àmbits docents i de recerca.

La jornada s’esdevindrà en franja de tarda i la benvinguda, prevista per les 15.30 h, anirà a càrrec dels caps de servei dels hospitals esmentats anteriorment: el Dr. Ricard Comet, el Dr. Lluís Sánchez, la Dra. Rosa Mª Borrallo i la Dra. Helena Monzón, respectivament. Tot seguit, es durà a terme la presentació del Pla Estratègic de la Societat Catalana de Medicina Interna, a càrrec de la Dra. Monzón, vocal de la Junta de la Societat Catalano-Balear de Medicina Interna.

A la trobada assistiran una seixantena de professionals

La trobada, a la qual tenen previst assistir una seixantena de professionals, continuarà amb diverses ponències dinàmiques i interactives sobre insuficiència cardíaca, malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC) i comorbiditats. Així mateix, es compartiran les experiències i les diferències de l’Hospitalització a Domicili entre els quatre centres. La jornada conclourà amb unes conclusions inspiradores i missatges per a reflexionar, els quals aniran a càrrec de Rubén Llop.

Rubén Llop és president del Patronat de la Fundació Institut for Transformational Leadership (IfTL), soci fundador i managing partner, i, a banda de pronunciar la cloenda, s’encarregarà també de moderar les diverses ponències.

Més informació
L'HUMT inclou simulació clínica al servei de Ginecologia i Obstetrícia
MútuaTerrassa estudia l'ús de la IA en la predicció dels riscs de conductes suïcides en l'autisme
La Fundació Assistencial MútuaTerrassa promou activitats de sensibilització de l'autisme
Avui et destaquem
El més llegit