Ibercaja obté 72,5 MEUR de benefici

L'entitat financera tanca els nou primers mesos de 2018 amb uns ingressos recurrents de 699 milions d'euros

Ibercaja presenta resultats Ibercaja presenta resultats

Ibercaja tanca els nou primers mesos de 2018 amb uns ingressos recurrents de 699 milions d'euros i un benefici net de 72,5 milions d'euros. Aquestes xifres mostren una caiguda del 10% dels beneficis respecte al mateix període de l'any anterior, a causa del pagament d'impostos derivats de la venda de participacions no deductibles fiscalment.

D'altra banda, els actius problemàtics s'han reduït un 21% interanual, de manera que el banc té ara una ratio de cobertura mitjana amb provisions del 52,9%, al costat del 46,2% registrat el 2017. Pel que fa als ingressos dels clients, s'han incrementat en un 2,4% interanual, fins als 56.687 milions d'euros, sobretot gràcies a l'impuls de la gestió d'actius i assegurances de vida, que augmenten el seu volum fins als 25.889 milions d'euros.

Ibercaja manté la seva previsió de sortir a borsa dins del termini que preveu la normativa vigent, és a dir, abans que finalitzi l'any 2020. En aquest marc, ha contractat Rothschild & Co com a assessor financer independent.

Més informació
La gestió de l'ERO impacta en el benefici d'Ibercaja
Els beneficis d’Ibercaja cauen un 42,3% per l’impacte de l’ERO
Ibercaja aposta per Catalunya amb l'obertura de 4 oficines i 40 llocs de feina
Avui et destaquem
El més llegit