La IBTM World renova la seva seu a Barcelona fins a 2025

El saló d'enguany preveu reunir 10.000 professionals de l'organització de reunions i congressos

Imatge d'una edició passada del saló IBTM World | Cedida Imatge d'una edició passada del saló IBTM World | Cedida

Barcelona seguirà sent la capital mundial de l'organització de congressos i esdeveniments. El saló internacional líder en organització de congressos i reunions, IBTM World, ha renovat la seva seu a la capital catalana fins a 2025. L'anunci s'ha fet enmig de la celebració del 31è congrés que s'està celebrant entre el 29 de novembre i l'1 de desembre al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona. També es preveu que l'edició d'enguany superi les xifres de 2019 i reuneixi uns 10.000 professionals de la indústria.

És la segona renovació consecutiva d’IBTM World a la ciutat, un fet que l’Ajuntament ha destacat com de “gran rellevància per a la projecció internacional de la capital catalana”. El president del Comitè Executiu de Turisme de Barcelona, Eduard Torres, també ha destacat “la fortalesa de la ciutat a l’hora de celebrar esdeveniments” i ha comentat que la renovació d’IBTM és una prova més del posicionament de Barcelona com a destí ideal per al turisme de reunions.

Més info: Fira de Barcelona acull més de 100 esdeveniments fins a finals d'any

IBTM líder mundial

IBTM World reunirà més de 2.000 empreses d’arreu del món encarregades d’organitzar congressos i convencions arreu del planeta. També uns 2.000 expositors procedents de diferents països i empreses com hotels, empreses tecnològiques i altres serveis per a esdeveniments. Enguany el saló està dedicat a la cultura i com explotar la convergència d’esdeveniments per generar noves oportunitats.

Turisme de Barcelona, a través de Barcelona Convention Bureau (BCB), ha confirmat ja més de 33 congressos de cara a 2023. Mentre que està treballant amb candidatures de 127 congressos més, i els que es sumin, fins a 2025. 
 

Més informació
El CCIB espera un 2022 de "grans congressos" mèdics
Fira de Barcelona acull el principal congrés de cardiologia del món
Avui et destaquem
El més llegit