Fira de Barcelona acull el principal congrés de cardiologia del món

ESC Congress se celebrarà al recinte firal entre el 26 i el 29 d'agost amb especialistes i investigadors cardiovasculars de 161 països

ESC torna a Fira de Barcelona per setena vegada | Cedida ESC torna a Fira de Barcelona per setena vegada | Cedida

ESC Congress, el congrés de cardiologia més important del món, torna a Fira de Barcelona entre el 26 i el 29 d'agost. Es tracta de la principal reunió internacional sobre medicina cardiovascular, organitzada per la Societat Europea de Cardiologia. La institució ha tornat a triar Fira per a l'edició d'enguany, que aplegarà experts i investigadors de més de 160 països amb ponències i debats sobre les principals innovacions i avenços en el camp.

ESC torna a la presencialitat després de tres anys celebrant-se en línia. En la seva darrera celebració física, el 2019, el congrés va aplegar a París més de 33.500 assistents. En aquesta edició, la setena que aterra a Barcelona, l'organització ha optat per primera vegada per un format híbrid, una transformació que coincideix amb el seu 70è aniversari.

El programa de la fira recull fins a 950 sessions científiques i empresarials sobre més de 400 temes rellevants per a la branca. El recinte barceloní serà el lloc de trobada de 3.800 ponents de diversos països del món, amb 734 experts de l'Estat. D'entre els esdeveniments programats, destaca la presentació de resultats de 36 assajos clínics sobre prevenció, malaltia coronària i altres problemes i tractaments rellevants relacionats amb la cardiologia. També es presentaran diverses recerques sobre l'ús de la IA en l'atenció cardiovascular, la prevenció de la mort sobtada o les cures cardíaques agudes.

Segons el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, ESC Congress és "un esdeveniment de qualitat, prestigi i magnitud que té una gran rellevància tant per a la Fira com per a la Ciutat". El dirigent del recinte firal destaca, més enllà de l'impacte econòmic del congrés, "l'important llegat en el posicionament internacional al voltant del camp de la innovació mèdica i científica" que ESC deixa a Barcelona.

Més informació
Fira Barcelona gestiona dos recintes firals de la Xina
Fira de Barcelona serà seu de grans congressos mèdics al segon semestre de l’any
Advanced Factories guanya espai i es desplaça a la Fira de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit