Fira de Barcelona acull més de 100 esdeveniments fins a finals d'any

L'agenda arrenca amb grans congressos mèdics com el de radiologia (CIRSE) o el d'oncologia pediàtrica (SIOP)

Constantí Serrallonga és el director general de Fira de Barcelona. | Àngel Bravo Constantí Serrallonga és el director general de Fira de Barcelona. | Àngel Bravo

Després del parèntesi estival, Fira de Barcelona reprèn aquest setembre la seva activitat amb la previsió d'un intens calendari firal fins a finals d'any. Se celebraran més de 100 congressos, fires i esdeveniments diversos als recintes de Montjuïc i Gran Via així com al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). Destaquen importants cites internacionals, especialment del camp de la medicina, la tecnologia, la innovació i el turisme.

D’aquí a final d’any, els recintes firals acolliran més de 60 congressos i fires rellevants de diferents àmbits sectorials, així com una quarantena d'esdeveniments, espectacles i actes corporatius, culturals i esportius diversos.

El director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, destaca que encaren aquests mesos preparats per acollir i organitzar esdeveniments de gran rellevància nacional i internacional amb l'objectiu de culminar un any en què “l'activitat firal ha recuperat tota la seva força per ser motor econòmic i social en un moment clau per al teixit empresarial”.

L'agenda arrenca amb grans congressos mèdics. Després de la celebració a finals d'agost i primers de setembre de les trobades anuals de les Societats Europees de Cardiologia (ESC) i de Respiració (ERS), aquest mes tindran lloc el Congrés Europeu de Radiologia (CIRSE) i l’Internacional d'Oncologia Pediàtrica (SIOP), entre d'altres. Fins a finals d'any se celebraran, així mateix, els congressos mundials de Vacunes, Esterilització i Hematologia, els europeus d'Urologia Robòtica, Medicina Nuclear, Càncer de Mama, Pediatria, Atròfia Muscular Espinal i Teràpies per a Tractament de Càncer, així com la reunió anual de la Societat Espanyola d'Hematologia i Hemoteràpia  (SEHH -SETH). 

Aquesta tardor  arribaran fires de referència en els sectors de la salut, la innovació, la tecnologia, la indústria i el turisme

Aquesta tardor, a més, arribaran esdeveniments de referència en sectors relacionats amb la innovació, la tecnologia, la indústria i el turisme. Destacaran, entre d'altres, Smart City Expo World Congress (líder mundial en ciutats intel·ligents), Tomorrow Mobility World Congress (mobilitat urbana), Puzzle X (materials del futur), Vmware Explore Europe (reunió corporativa de la multinacional Vmware) i Ibtm  World (turisme de negocis). 

També en l'àmbit professional, Fira de Barcelona acollirà el congrés EAIE, el més important d'Europa sobre educació internacional superior, així com les noves edicions de Liber (indústria editorial), Cosmetorium (fabricació de productes de cosmètica), Paint & Coatings (tecnologia de pintures industrials) o Efintec (sector de la instal·lació i l'energia).

L'emprenedoria, la gastronomia i l'oci també seran protagonistes en el calendari de tardor amb la celebració de Gastronomic Forum Barcelona, Saló Nàutic, Bizbarcelona, Saló de l'Ocupació, Manga Barcelona, Baum Fest o el Festival de la Infància, entre d'altres. 

La previsió per a aquest quadrimestre se suma a l’activitat que ja va tenir lloc als recintes firals fins el mes de juliol passat amb la celebració de grans esdeveniments internacionals com el MWC Barcelona, Alimentària, ISE, IoT Solutions World Congress, Seafood Expo, Hispack, Barcelona Bridal Fashion Week, entre molts altres.

Més informació
Fira de Barcelona acull el principal congrés de cardiologia del món
Fira Barcelona gestiona dos recintes firals de la Xina
Fira de Barcelona serà seu de grans congressos mèdics al segon semestre de l’any
Avui et destaquem
El més llegit