L’ICF, Avalis i l’IEF impulsen la formació en finances empresarials

L’acord de col·laboració neix fruit de les necessitats de les pimes, especialment quan aborden processos de creixement o expansió

El taller comptarà amb casos reals de pimes catalanes | iStock El taller comptarà amb casos reals de pimes catalanes | iStock

L’Institut Català de Finances (ICF) i Avalis de Catalunya han signat un conveni amb l‘Institut d’Estudis Financers (IEF) per impulsar la formació en finances empresarials entre els gerents de les pimes catalanes, segons informen en un comunicat. El programa, que rep el nom de El dia a dia de les pimes, pretén capacitar els directius de les empreses en finances empresarials, dotant-los d’eines i coneixements que els permetin una millor gestió financera de les seves companyies.

Més info: L’Institut Català de Finances, l’impuls per fer créixer empreses, pimes i entitats

L’acord de col·laboració neix fruit de les necessitats de les pimes, especialment quan aborden processos de creixement o expansió, fases en què la gestió financera té gran rellevància. En aquest període, disposar de tota la informació possible, els coneixements i també l’assessorament d’experts és imprescindible per prendre la millor decisió pel negoci.

Amb aquest objectiu, s’ha definit un programa que consta de dues jornades que se celebraran els dilluns 7 i 14 d’octubre a la seu de l’ICF a Barcelona. A les jornades podran participar totes aquelles pimes que ho sol·licitin prèviament a través del formulari d’inscripció habilitat a la pàgina web de l’ICF. Els tallers tenen com a objectiu que la gestió financera deixi de ser l’origen d’eventuals problemes a les companyies i que es puguin utilitzar les finances com un instrument que contribueixi a la competitivitat de les empreses.

A més, el taller comptarà amb casos reals de pimes catalanes que avui dia estan aplicant els conceptes teòrics explicats i la incidència que genera en la rendibilitat de les companyies.  

Més informació
L'ICF torna a invertir en la biotecnològica Vytrus Biotech
BStartup, Encomenda i ICF inverteixen en una app que t'avança el sou
L'ICF finança un 8% més d’empreses durant el primer semestre
Avui et destaquem
El més llegit