L’ICF i BBVA financen un projecte de millora de l’hospital de la Fundació Puigvert

La inversió conjunta arriba als 4,8 milions d'euros i es destinaran a unes obres de millora i remodelació de les instal·lacions i equipaments

Edifici de la Fundació Puigvert | Cedida Edifici de la Fundació Puigvert | Cedida

BBVA i l'ICF han signat, a parts iguals, un finançament per valor de 4,8 milions d'euros a favor de la Fundació Puigvert, hospital monogràfic en urologia, nefrologia, andrologia i medicina reproductiva, per executar unes obres de millora i remodelació de les instal·lacions i equipaments del centre sanitari de Barcelona.

Ambdues entitats financeres acumulen una trajectòria de dues dècades donant suport a la Fundació Puigvert en diversos projectes de finançament. En concret, gràcies a aquesta col·laboració, l'any 2011 es va inaugurar l'Edifici Triangle de 12.000 m² que es va integrar i connectar amb els dos edificis preexistents, l'antic pavelló quirúrgic i l'edifici Clínica, inaugurat l'any 1967. Globalment, l'actual edifici de la Fundació Puigvert integra tres construccions interconnectades amb una superfície de 24.000 m².

La consellera delegada de l'ICF, Vanessa Servera, ha posat en valor "la suma entre banca pública de promoció i banca privada per fer realitat projectes en l'àmbit de la salut i que tenen un impacte molt clar en la millora de la qualitat de vida de les persones". En aquest sentit, Servera també ha destacat que "el sector sanitari té molt potencial i capacitat d'innovació i a l'ICF volem estar al seu costat per fer realitat projectes que requereixen un finançament a llarg termini".

En paraules del director regional de BBVA a Catalunya, Francisco Pla, "donar suport a projectes de caràcter social és una de les prioritats del banc. Una mostra d'això és l'àmplia activitat que tenim en l'àmbit hospitalari a Catalunya, com exemplifiquen els més de 20 anys de relació i suport que portem amb la Fundació Puigvert". Pla ha destacat també que "canalitzar finançament a la societat és una prioritat per BBVA en la seva voluntat de ser un agent actiu en el creixement i desenvolupament econòmic d'empreses, pimes i particulars, així com en la transició cap a un món més sostenible i inclusiu".

Més informació
La Regadora, la ‘llavor’ d’un nou model d’habitatge
L'ICF inverteix 8 milions d’euros en ciències de la vida a Invivo Ventures III
L'ICF incrementa l'activitat un 17% el 2023, fins als 641 milions d'euros
Avui et destaquem
El més llegit