IKEA obre una botiga ‘pop-up’ de menjar a La Maquinista

L'establiment tindrà caràcter temporal, estarà oberta fins l’1 de març i oferirà productes típics de la gastronomia escandinava

La nova botiga d'IKEA a La Maquinista | Cedida La nova botiga d'IKEA a La Maquinista | Cedida

IKEA obre el seu primer pop-up a Catalunya dirigit als amants de la gastronomia sueca. En concret, la companyia ha instal·lat un punt de venda de format temporal especialitzat en alimentació d’aquest país escandinau al centre comercial La Maquinista. L’establiment està situat a la primera planta i compleix amb totes les mesures de seguretat i distanciament derivades del context sanitari actual.

Amb una superfície comercial de 37 metres quadrats, aquest nou establiment ofereix productes propis de la gastronomia nòrdica com ara salmó fumat, pans i cereals, melmelades, formatges, salses, galetes, begudes i condiments de tota mena, aperitius dolços, galetes i rebosteria, sense oblidar els vins, cafès i infusions. A la botiga, que estarà a disposició dels consumidors que s'acostin a La Maquinista fins el primer de març, també s'hi poden adquirir regals, joguines, decoració nadalenca i parament de la llar especial per a celebrar les festes.

Segons Alberto Fossati, director de mercat d’IKEA Catalunya, “l’obertura del primer pop-up d’alimentació d’IKEA a Catalunya respon al nostre objectiu d’apropar-nos als consumidors barcelonins amb nous formats i propostes innovadores que ens permetin adaptar-nos als nous hàbits de consum. Sabem que la nostra botiga d’alimentació és un dels grans reclams dels catalans que venen a les nostres botigues i volem posar-ho encara més fàcil per a que vinguin a visitar-nos”.

D’altra banda, la Directora d’Operacions d'Unibail-Rodamco-Westfield, Laetitia Ferracci, destaca que “estem molt contents que IKEA hagi triat en nostre centre a l’hora d’instal·lar aquest format innovador per primer cop a Catalunya. L’obertura d’aquest pop-up d’alimentació a La Maquinista demostra el lideratge del nostre eix comercial, no únicament com a ciutat, sinó també en el conjunt del territori català, i en l’esforç que estem fent des de URW perquè la Maquinista sigui un punt d’atracció per firmes internacionals líders”.

L’obertura d’aquesta botiga efímera a La Maquinista és un exemple de l’aposta decidida d’IKEA pel mercat català i, concretament, per la ciutat de Barcelona. L’obertura té lloc després de l’anunci recent d’un nou IKEA Planning Studio al número 445-447 de l’avinguda Diagonal de la capital catalana, que obrirà les seves portes a principis de 2021.

Més informació
Ikea només redueix un 5% les vendes en l'any pandèmic
Ikea plantarà una botiga al centre de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit