Inditex llança a l'online la seva marca 'low cost'

La marca Lefties s'havia digitalitzat al 50% durant la pandèmia quan va activar el mètode 'Clic & Collect'

La nova web de LEFTIES La nova web de LEFTIES

Inditex llançarà aquest dijous la venda online de la seva marca Lefties a Espanya, segons ha informat la firma de moda del gegant fundat per Amancio Ortega. En concret, Lefties s'uneix així a la resta de marques del grup tèxtil com Zara, Oysho, Pull & Bear, Stradivarius o Massimo Dutti, entre altres, que porten ja anys venent en ecommerce. D'aquesta manera, amb el llançament de la botiga de Lefties, Inditex compta ja amb totes les seves marques operant també online. 

Lefties, que no disposava de versió online durant la pandèmia del coronavirus, va activar durant la recent crisi sanitària el servei 'Clic & Collect' per a acudir a la botiga solament a pagar i recollir els articles reservats a través de la seva pàgina web.

La firma de moda de moda accessible està dirigida a tota mena de públics i edats, ja que compta amb les seccions de senyora, cavaller i infantil (bebè, nena i nen). Lefties compta en l'actualitat amb una xarxa de més de 169 botigues, que estan repartides en nou països com són Espanya, Portugal, Rússia, Mèxic, Qatar, l'Aràbia Saudita, el Marroc, Tunísia i Dubai.

Més informació
Inditex perd 409 MEUR pel coronavirus
Inditex guanya més malgrat aprovisionar 287 milions pel coronavirus
Inditex marca un nou rècord de vendes
Avui et destaquem
El més llegit