Obertes les candidatures pels Factories of the Future Awards 2019

Els guardons volen fomentar la innovació i transferència tecnològica a la indústria i donar visibilitat als projectes disruptius

Imatge del premis Factories of the Future Awards 2019 | iStock Imatge del premis Factories of the Future Awards 2019 | iStock

Advanced Factories obre candidatures pels Factories of the Future Awards 2019. Aquests guardons tenen l'objectiu de fomentar i promoure la innovació i transferència tecnològica a la indústria, així com donar visibilitat als projectes i solucions més disruptives del moment que milloren la competitivitat del sector industrial.

Les empreses que competeixin podran fer-ho en quatre categories principals: lideratge en la transformació digital, promoció de l'atracció i el desenvolupament a la indústria, innovació tecnològica per a la fàbrica del futur i investigació i desenvolupament de la intel·ligència artificial aplicada a les plantes industrials. La convocatòria pels Factories of the Future Awards estarà oberta fins a l'1 de març de 2019 i els guanyadors es donaran a conèixer el dimecres 10 d'abril. Més d'una cinquantena d'empreses i projectes van participar en la darrera edició.

Guanyadors de la darrera edició dels Advanced Factories Call Awards

Guanyadors de la darrera edició dels Advanced Factories Call Awards

Advanced Factories reuneix a més de 12.000 professionals industrials que volen conèixer les últimes novetats i solucions dels més de 300 expositors, així com els casos d'èxits que es presenten en el Industry 4.0 Congress. La trobada vol abordar la digitalització de la indústria amb solucions innovadores i competitives tant per a grans empreses com per a la petita i mitjana empresa industrial. Responent a aquesta vocació, Advanced Factories vol reconèixer el treball, lideratge i transformació d'aquelles empreses que aposten per la innovació i s'adapten a la nova era de la Indústria 4.0 amb els Factories of the FutureAwards.

 

 

 

Més informació
Industry 4.0 is written in German
L'Industry 4.0 Congress digitalitzarà tota Barcelona
L'Industry 4.0 Congress: una cita amb el futur de la indústria
Avui et destaquem
El més llegit