Innovae, primer 'partner' espanyol de Microsoft Mixed Reality

L'empresa que desenvolupa solucions d'última generació per a la indústria 4.0 rep la certificació per "la seva experiència en creació d'aplicacions"

Innovae presenta tres projectes desenvolupats a la planta productiva de Mercedes Benz a Vitòria Innovae presenta tres projectes desenvolupats a la planta productiva de Mercedes Benz a Vitòria

L'empresa Innovae, que desenvolupa solucions d'última generació per a la indústria 4.0, ha rebut la certificació com a partner en el programa de Realitat Mixta de Microsoft. Aquesta és la primera companyia espanyola especialitzada en aquest sector que rep la certificació del gegant informàtic.

Innovae ha presentat tres projectes desenvolupats a la planta productiva de Mercedes-Benz a Vitòria per poder rebre aquesta certificació. L'objectiu era optimitzar processos crítics de la planta en els àmbits de control de qualitat i de manteniment de la infraestructura interna. En aquests projectes es van desenvolupar solucions de visualització avançada mitjançant l'ús les ulleres de realitat mixta Hololens de Microsoft.

Més info: Alimentació, indústria 4.0 i maquinària, els sectors amb més oportunitats al món

La certificació obtinguda com a partner de Microsoft Mixed Reality, permetrà Innovae accelerar la innovació en el camp de la realitat mixta i proporcionar als seus clients les eines més avançades per a la Indústria 4.0. La directora de Màrqueting de Productes Comercials de Realitat Mixta a Microsoft, Leila Martine, ha assegurat que "estem encantats de tenir a Innovae acreditada com a partner de Microsoft Mixed Reality" i ha afegit que "el seu treball amb Mercedes-Benz posa en relleu la seva experiència en la creació d'aplicacions ben dissenyades que permetran als clients obtenir beneficis immediats".

En l'àmbit concret de la realitat mixta amb HoloLens, a més de Mercedes-Benz Vitòria, Innovae ha treballat amb empreses de renom com ABB, Acciona o Baxi, aportant solucions basades en eines de Digital Twin i procediments guiats amb realitat augmentada.

Més informació
Microsoft també escull Barcelona pel seu nou laboratori quàntic
El Consorci de la Zona Franca inicia el canvi cap a la indústria 4.0
Avui et destaquem
El més llegit