El Japó celebra 20 acords al 4YFN

Les 13 startups de l'organització de negoci exterior del país asiàtic JETRO celebren l'augment de la seva visibilitat dins el teixit empresarial europeu

Cartell del 4YFN 2022 | VIA Empresa Cartell del 4YFN 2022 | VIA Empresa

Les startups de l'agència estatal de competència i negoci japonesa, JETRO, van tancar 20 acords al 4YFN. Les 13 empreses emergents de la potència asiàtica van portar a terme més de 418 negociacions amb empreses catalanes i internacionals durant el saló amb l'objectiu d'"augmentar la seva visibilitat en el teixit empresarial europeu".

Així, les tretze tecnològiques van aconseguir tancar partnerships amb dos centenars d'inversors i col·laboradors del mercat europeu. Segons ha afirmat JETRO, les emergents seleccionades "inicien la seva tracció en el teixit empresarial internacional", i celebra la seva capacitat d'"accelerar exponencialment el creixement del seu negoci".

L'organització exterior japonesa ha celebrat l'oportunitat que va suposar l'organització conjunta del Mobile World Congress i el 4YFN, que els ha permès "explorar vincles comercials i connectar amb grans corporacions de tot el món". També s'han pogut adaptar a mercats més diversos, cosa que ha accelerat la reconfiguració estratègica de productes i serveis d'algunes de les startups presents al saló.

Segons el director general de JETRO a l'Estat espanyol, Tatsuya Kato, la presència de les startups al 4YFN i els acords tancats "incideixen significativament en el desenvolupament del seu model de negoci en l'àmbit internacional". Per la seva banda, el fundador i CEO d'Orphe – una de les emergents japoneses presents al congrés – Yuya Kikukawa, ha celebrat les "grans oportunitats de relació, que actualment ja es tradueixen en potencials escenaris de negoci" que van aconseguir al MWC.

Més informació
4YFN: Una mirada al futur de la tecnologia
4YFN, la Meca de la innovació
Damm presenta al 4YFN un robot que serveix cervesa de manera autònoma
Avui et destaquem
El més llegit