Arriba una nova jornada "sostenible i digital" a la Cambra de Comerç de Terrassa

La sostenibilitat i la digitalització seran els eixos de la '7a Jornada d’Internacionalització' que tindrà lloc, a la seu de la corporació, el 16 de novembre

Imatge de la 6a Jornada d'Internacionalització de la Cambra de Comerç de Terrassa | Cedida Imatge de la 6a Jornada d'Internacionalització de la Cambra de Comerç de Terrassa | Cedida

Estratègies per a una internacionalització sostenible i digital dona títol a la 7a Jornada d’Internacionalització, organitzada per la Cambra de Comerç de Terrassa que tindrà lloc, a la seu de la corporació, el pròxim 16 de novembre. La cita que, després de set edicions, s’ha consolidat com un referent per a les empreses amb vocació exportadora i els professionals del comerç internacional.

La jornada disposarà de referents de primera línia en matèria d’economia sostenible a l’entorn europeu. Entre ells, el periodista, politòleg i director de l’Oficina a Madrid del thing tank Consell Europeu de Relacions Exteriors, José Ignacio Torreblanca, qui oferirà la conferència inaugural titulada Tecnologia, geopolítica i globalització.  

La cita s’ha consolidat com un referent per a les empreses amb vocació exportadora i els professionals del comerç internacional

La jornada analitzarà els reptes de la indústria i la distribució actuals en ple desenvolupament dels objectius de l’Agenda 2030. Un escenari ben diferent d'anys enrere, on pren forma i s’imposa el concepte indústria km 0, que redueix les cadenes d’aprovisionament, d’acord amb la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS), per reduir la petjada de carboni de l’agenda de les Nacions Unides. En aquest sentit, la jornada presentarà la taula rodona Com transformar els models de negoci tradicionals per aconseguir una internacionalització sostenible i rendible.

IA i ODS 

Un altre aspecte especialment atractiu de la 7a Jornada d’Internacionalització són les tres sessions Experiental WorkShop. Cadascuna estarà conduïda per una persona experta i s’abordaran temes de primera línia com l’exportació i la intel·ligència artificial, recomanacions per a les pimes en els objectius de sostenibilitat (ODS), i el resum, en cinc punts, dels reptes actuals de l’empresa internacionalitzada.

Més info: La candidatura continuista de Ramon Talamàs arrasa a la Cambra de Terrassa

La jornada està especialment orientada a les empreses que tenen en l’exportació una de les bases importants del seu negoci. I, pel que fa als professionals del comerç exterior i comercial, la jornada els oferirà noves eines i contactes per a la millora de la seva gestió en matèria de comerç internacional empresarial.

Més informació
Talamàs presumeix del suport de patronals per mantenir la presidència de la Cambra de Terrassa
Situació històrica a la Cambra de Terrassa: 83 candidatures per representar 35 membres
La Cambra de Terrassa guardona la indústria farmacèutica catalana
Avui et destaquem
El més llegit