José María Torres, nou vicepresident de la Fundació Pimec

L'empresari vol potenciar la segona oportunitat i la integració al món laboral de persones de més de 45 anys

José María Torres, el president de Numintec, a les portes de l'hotel Sallés | Àngel Bravo José María Torres, el president de Numintec, a les portes de l'hotel Sallés | Àngel Bravo

El patronat de la Fundació Pimec ha nomenat aquest dijous a José María Torres com a nou vicepresident. "Vull contribuir a l'impuls de la Fundació Pimec amb accions que beneficiïn a les persones amb dificultats, potenciant projectes relacionats amb la segona oportunitat o la integració en el món laboral de persones de més de 45 anys", ha assegurat.

A més, ha manifestat la seva voluntat de "promoure" la solidaritat empresarial en el teixit productiu català davant la crisi econòmica i social. L'empresari és president executiu del Grup Numintec, voluntari directiu d'UNICEF Catalunya i impulsor a Europa de la Llei de la segona oportunitat empresarial. Torres també és productor del curtmetratge guanyador del Goya El Corredor i creador de la campanya #NoALaDiscriminacionPorEdad.

Més info: Covid-19, recessió i canvi climàtic

El patronal de la Fundació PIMEC està format pel president, Josep González, els vocals Conxita Cervera, Joaquim Coello, Daniel Furlan, Jaume Lanaspa, Joan Rigol, Carles Sumarroca, José Maria Torres i Ramon Vila, així com el secretari Lluís Coronas.

Més informació
Pimec reclama "diàleg" per crear l'Agència Catalana de Patrimoni Natural
Avui et destaquem
El més llegit