La multinacional suïssa Markem-Imaje obre una seu a Sant Cugat amb 150 treballadors

La companyia ha triat la localitat vallesana per tractar-se d’un “pol de talent d’alt nivell"

Can Sant Joan un pol d'atracció empresarial FOTO Artur Ribera Can Sant Joan un pol d'atracció empresarial FOTO Artur Ribera

La multinacional suïssa Markem-Imaje, especialitzada en impressió i etiquetatge industrial, ha obert a Sant Cugat del Vallès un centre global d’excel·lència per donar servei a tot el grup a escala internacional. El projecte d’obertura d’aquestes oficines, ubicades a Can Sant Joan, compta una superfície superior als 2.500 metres quadrats i capacitat per a 150 treballadors.

El centre té per objectiu millorar l’eficiència de la companyia a nivell global, amb equips especialitzats en diferents àrees com la gestió de la cadena de subministrament, els aspectes legals o els recursos humans. A més, l’empresa unifica en aquesta nova instal·lació tots els seus equips comercials que fins al moment es trobaven a les oficines de Portugal i a l’antic centre d’operacions comercials a Sant Quirze del Vallès.

“Disposar d’aquestes diferents funcions en una mateixa localització facilita el treball d’equip multifuncional que ens permet proveir la resta de l’organització amb el millor suport, experiència i acompanyament, a més de promoure un servei excel·lent als nostres clients”, assegura Vincent Vanderpoel, CEO de Markem-Imaje, en un comunicat difós pel Departament d’Empresa i Coneixement, que ha donat suport al projecte.

La companyia ha triat Sant Cugat per tractar-se d’un “pol de talent d’alt nivell, amb orientació internacional i domini de diferents idiomes, tal com ho requereix un centre d’aquest tipus”, destaquen.

L'empresa

Markem-Imaje compta amb 30 filials i sis centres tecnològics que donen servei a més de 50.000 clients arreu del món. L’empresa forma part del grup nord-americà Dover Corporation, que compta amb més de 60 anys d’experiència i una plantilla de 26.000 professionals globalment.

En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’Acció (Agència per la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat). Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions al món per captar nous projectes d’inversió estrangera a Catalunya al mateix temps que assessora de manera integral les empreses estrangeres per facilitar el procés d’inversió.

Més informació
Glovo arriba a Sant Cugat
UberEats arriba a Sant Cugat
Sant Cugat acull el cinquè congrés sobre salut per a empresàries i directives
Avui et destaquem
El més llegit