Lidl abastirà el sud d'Europa des de la Zona Franca

L'espai és de 61.000 metres quadrats i l'operativitat del centre serà responsabilitat de la companyia Naeko Logistics

El nou supermercat de Lidl a Esplugues de Llobregat | ACN El nou supermercat de Lidl a Esplugues de Llobregat | ACN

Lidl ocuparà un espai de 61.000 metres quadrats a la Zona Franca de Barcelona, segons ha informat en un comunicat. Les instal·lacions que hi construirà serviran per abastir el mercat del sud d'Europa. L'operativitat del centre serà responsabilitat de la companyia Naeko Logistics, que tindrà com a gran client la multinacional alemanya. A més, la cadena de supermercats ha obert una nova botiga que s'ha construït transformant l'històric restaurant Els Tres Molinos, situat a Esplugues de Llobregat.

Més info: Lidl inverteix a Catalunya i obre tres supermercats

La nau serà al costat d'una de les entrades de mercaderies del Port de Barcelona, al Polígon El Pratenc, la part de la Zona Franca que pertany al municipi del Prat. Precisament, aquest dimarts Lidl ha obert les portes de la seva botiga més gran i eficient de l'Estat a l'històric edifici 'Tres Molinos' d'Esplugues de Llobregat. Té 1.800 metres quadrats i 150 places d'aparcament. La firma hi ha invertit 15 milions d'euros i donarà feina a 45 persones.

Segons Lidl, el nou supermercat respecta els elements icònics d'aquest restaurant, és a dir, els tres molins que van donar nom a aquest emblemàtic restaurant situat a l'entrada a Barcelona per l'autopista B-23. La companyia, a més, vol que l'edifici, declarat patrimoni artístic protegit, es converteixi en una botiga de referència a Espanya en matèria d'eficiència energètica.

Més informació
Lidl al País Valencià el 2018: set botigues i 34 milions d'euros
Lidl estrena supermercat al barri de Sant Andreu de Barcelona
Lidl obre una botiga a Terrassa
Avui et destaquem
El més llegit