Lidl inverteix a Catalunya i obre tres supermercats

La marca alemanya impulsa la seva expansió a Espanya amb una injecció de 46 milions d'euros en l'obertura de deu botigues

Lidl ja compta amb més de mig miler de botigues a l'Estat espanyol | iStock Lidl ja compta amb més de mig miler de botigues a l'Estat espanyol | iStock

Lidl segueix impulsant la seva expansió a Catalunya i Espanya amb l'obertura de tres botigues al Principat i set més a l'Estat espanyol aquest mes de novembre. En total deu supermercats en un mes, que suposaran una inversió de 46 milions d'euros i la creació de 120 llocs de feina, segons informa la companyia alemanya.

En concret, el grup planeja l'obertura de nous centres a Aragó, Astúries, Canàries, Cantàbria, Castella i Lleó, Catalunya i el País Valencià.

De fet, el passat dia 8 ja van obrir les seves portes tres nous centres en Torrelavega (Cantàbria), Terrassa (Barcelona) i Playa Honda (Lanzarote), als quals se sumarà aquest divendres un nou establiment a Lliçà de Munt (Barcelona) i altres sis el proper dia 29 a València, Zaragoza, Barcelona, Gijón, Petrer (Alacant) i Trobajo del Camino (León).

D'aquesta forma, la cadena ha ressaltat la seva contribució a dinamitzar l'economia espanyola a través d'una inversió continuada que garanteix la seva expansió sostenible, i a la generació contínua d'ocupació directa i també indirecte, ja que en la construcció de tots aquests centres ha comptat amb la participació de nombroses empreses locals.

Les tendes de Torrelavega, Playa Honda, Lliçà de Munt, Barcelona, València, Zaragoza i Gijón corresponen a noves obertures que se sumen a la xarxa de més de 550 establiments que Lidl ja té a Espanya. La resta de les obertures correspon a establiments que han estat reconstruïts de forma integral per millorar i ampliar l'oferta comercial.

Els deu immobles han estat construïts sota estrictes criteris d'eficiència energètica i sostenibilitat mediambiental i incorporen diferents sistemes de generació, aprofitament i conservació d'energia.

Més informació
Lidl obre una botiga a Terrassa
Alvalle, Mercadona o Lidl: qui fa el millor gaspatxo?
Lidl obre nova botiga a Palafrugell amb 20 treballadors més
Avui et destaquem
El més llegit