Lidl estrena supermercat al barri de Sant Andreu de Barcelona

La companyia contracta 25 treballadors per la posada en marxa del nou establiment, construit sota els criteris d'eficiència energètica

La nova botiga de Lidl al barri de Sant Andreu | Cedida La nova botiga de Lidl al barri de Sant Andreu | Cedida

Lidl obre el seu primer supermercat al barri de Sant Andreu de Barcelona, al carrer Gran de Sant Andreu, segons ha informat la companyia en un comunicat. El nou establiment compta amb una sala de vendes de 1.300 metres quadrats i ha suposat una inversió de 2,5 milions d'euros. De moment, la cadena de supermercats ha contractat ja 25 treballadors, però té previst que la plantilla acabi sent de 30. 

Més info: Lidl inverteix a Catalunya i obre tres supermercats

La botiga està construida sota els criteris d'eficiència energètica i sostenibilitat ambiental amb diferents sistemes de generació, aprofitament i conservació d'energia. Precisament per això, durant la seva inauguració, Lidl regala bosses de ràfia reutilitzables als 2.500 primers clients i oferirà una degustació de xocolata amb neules per a compres superiors als 15 euros.

A principis de mes, ja van obrir les seves portes tres nous centres en Torrelavega (Cantàbria), Terrassa (Barcelona) i Playa Honda (Lanzarote), als quals se sumarà aquest divendres un nou establiment a Lliçà de Munt (Barcelona) i altres sis el proper dia 29 a València, Zaragoza, Barcelona, Gijón, Petrer (Alacant) i Trobajo del Camino (León).

Més informació
Lidl obre una botiga a Terrassa
Lidl obre nova botiga a Palafrugell amb 20 treballadors més
Avui et destaquem
El més llegit