Lidl inverteix 6,5 MEUR per obrir dos supermercats a Catalunya

La cadena de supermercats aporta més d'1.000 MEUR al PIB local i genera 20.800 llocs de feina

La tienda de Lidl en Terrassa | Cedida La tienda de Lidl en Terrassa | Cedida

Lidl ha invertit 6,5 milions d'euros en l'obertura de dos supermercats a Catalunya durant juliol: aquest dijous obrirà un al Vendrell (Tarragona) al carrer Consolat de Mar, i el 30 de juliol, un altre a L'Escala (Girona) a l'avinguda Francesc Macià, amb els quals s'han creat 28 llocs de feina. 

La companyia ha inaugurat en el que va d'any, a part d'aquestes dues noves botigues, quatre establiments més a Catalunya -a Creixell, Torredembarra (Tarragona), Castelldefels i Barcelona- i amb una inversió total de 18 milions d'euros i la creació de 80 llocs de feina, segons ha informat Lidl en un comunicat.

La cadena de supermercats ha explicat que amb aquestes noves obertures reforça la seva presència a Catalunya on aporta "més d'1.000 milions d'euros al PIB local i genera 20.800 ocupacions de forma directa, indirecta i induïda", a més de comprar prop de 600 milions d'euros de producte local.

La botiga del Vendrell compta amb una inversió de 3 milions d'euros i un equip de 22 professionals, té 1.300 metres quadrats de sala de vendes, més de 120 places d'aparcament i obrirà de dilluns a diumenge de 9.00 a 22.00 hores. L'establiment de L'Escala rebrà una inversió de 3,5 milions d'euros, comptarà amb 26 treballadors, 1.300 metres quadrats de sala de vendes, 110 places d'aparcament i obrirà també de dilluns a diumenge de 9.00 a 22.00 hores.

Més informació
Lidl injecta 55 MEUR en la seua nova plataforma logística de Xest
Lidl estrena la venda online d'alimentació a Barcelona i València
Avui et destaquem
El més llegit