Lidl estrena la venda online d'alimentació a Barcelona i València

Ho faran de la mà de la plataforma de compra en línia d'aliments Lola Market, que realitzarà les entregues durant el mateix dia

Lidl posa en marxa la venda online d'alimentació i frescos a Barcelona i València | Cedida Lidl posa en marxa la venda online d'alimentació i frescos a Barcelona i València | Cedida

Els clients de Barcelona i València ja poden fer la compra online de productes d'alimentació i productes frescos de Lidl. Segons informen en un comunicat, després de l'èxit que han tingut a Madrid, la companyia ha decidit ara ampliar la seva col·laboració amb la plataforma de compra online d'aliments, Lola Market, i estendre el servei a aquestes dues noves ciutats. En concret, estarà disponible a tota la ciutat de Barcelona i bona part de la seva àrea metropolitana, i a València capital.

Més info: Les vendes de Lidl creixen un 11,5% gràcies al seu pla d'expansió

El director de l'àrea de Màrqueting, Comunicació i Digital de Lidl a Espannya, Carlos González-Vilardell, assegura que "la col·laboració amb Lola Market a Madrid està sent molt satisfactòria i els usuaris estan encantats amb el servei" i afegeix que "l'ampliació del servei a dues noves grans ciutats ens permetrà continuar guanyant experiència en la venda online d'alimentació i conèixer millor els gustos del consumidor".

Per la seva banda, Luis Pérez del Val, CEO i fundador de Lola Market, afirma que "la gran acollida dels nostres usuaris de Madrid ens ha impulsat a ampliar l'acord amb els supermercats Lidl a Barcelona, bona part de la seva àrea metropolitana i València". Pérez de Val assegura que, a més, "augmentem la nostra oferta de supermercats amb les millors condicions de preu, oferint el mateix preu que a la botiga física, així com el servei de personal shopper en dues ciutats estratègiques per a nosaltres".

Més informació
Lidl obre el seu primer supermercat a Igualada
Lidl inverteix 4,4 milions d'euros en la nova botiga de Terrassa
Lidl obrirà una nova botiga a Terrassa
Avui et destaquem
El més llegit