El segon magatzem online de Mercadona serà a Ripollet

La cadena de supermercats aixecarà un centre logístic de 14.650 metres quadrats

Treballador del magatzem online de València de Mercadona Treballador del magatzem online de València de Mercadona

El segon magatzem logístic per al negoci online de Mercadona s'ubicarà a Ripollet. La cadena de supermercats ha comprat uns terrenys en aquest terme municipal, a la comarca del Vallès Occidental, per construir-hi el segon magatzem a la província de Barcelona i que es dedicarà a atendre comandes a través d'internet.

El nou magatzem hauria d'estar operatiu l'any 2022, segons explica la companyia en un comunicat. Aquesta planta se suma a la que s'ha començat a construir a la Zona Franca, que també estarà dedicada íntegrament a la venda a través d'internet i que hauria d'estar llesta el 2020.

Els terrenys de Ripollet estan situats en el sector d'activitats econòmiques El Martinet i sumen 25.668 metres quadrats d'extensió, dels quals 14.650 metres es destinaran al centre logístic. Mercadona ha assegurat que els dos magatzems en xarxa -ruscos, en la denominació usada per aquesta cadena de supermercats- donaran servei a Barcelona i als municipis de la zona nord de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

La cadena valenciana disposa d'un centre d'aquest tipus a Vara de Quart (València) i al maig va començar una prova pilot de compra a través d'Internet a la capital valenciana i altres municipis pròxims. L'Institut Català del Sòl (Incasòl) ha promogut el sector d'activitats econòmiques El Martinet i ha facilitat l'arribada de la cadena de supermercats a aquest polígon de Ripollet, que està a sol cinc minuts de les grans principals vies de comunicació de l'àrea metropolitana. 

Més informació
La plataforma logística de Mercadona a Barcelona ja és una realitat
El CSIC i Mercadona sumen forces contra l''anisakis'
Mercadona tindrà el 30% de quota de mercat el 2023
Avui et destaquem
El més llegit