Mango aterra al paradís amb la primera botiga a les Maldives

La firma de moda catalana reforça la seva presència a Àsia, on compta amb establiments a 27 països

L'exterior d'una botiga de Mango, en una imatge d'arxiu | Cedida L'exterior d'una botiga de Mango, en una imatge d'arxiu | Cedida

Mango ha obert la seva primera botiga a les Illes Maldives. La firma de moda catalana reforça així la seva presència a Àsia, on ja compta amb establiments a 27 països. La nova botiga és a Malé, la capital del país i de l'illa principal, que porta el mateix nom. 

El local en què s'ha instal·lat l'empresa presidida per Isak Andic està situat en una de les avingudes comercials de la ciutat. De moment, tindrà disponible la col·lecció de dona, en un espai de venda de 285 metres quadrats. L'anunci arriba dos dies després que anunciessin el nomenament de Toni Ruiz com a nou conseller delegat.  

Més info: Mango nomena Toni Ruiz com a nou conseller delegat

A través d'un comunicat, la companyia indica que la botiga segueix el mateix concepte que la resta: espai obert i dinàmic centrat en l'experiència del client. La inauguració de la botiga de Mango a les Maldives s'afegeix als establiments que té a països asiàtics com l'Índia, Singapur, Hong Kong, Vietnam, Indonèsia i les Filipines, entre altres.  

Més informació
Mango estrena una col·lecció de bijuteria en 3D
Mango només produirà amb cotó sostenible a partir del 2025
Avui et destaquem
El més llegit