Mapfre donarà fins a 4.500 euros a empreses que contracten aturats

La fundació promou una iniciativa per fomentar l’accés de persones aturades al mercat laboral

La iniciativa posa a disposició de petites empreses, autònoms i entitats socials un total de 500 ajudes La iniciativa posa a disposició de petites empreses, autònoms i entitats socials un total de 500 ajudes

La fundació Mapfre ha engegat la sisena convocatòria d’ajudes a l’ocupació, una iniciativa que té com a objectiu fomentar l’accés de persones aturades al mercat laboral i contribuir al desenvolupament de les pimes. Aquest projecte posa a disposició de petites empreses, autònoms i entitats socials un total de 500 ajudes, dirigides a donar suport a la contractació de persones majors d’edat que portin com a mínim dos mesos a l’atur.

Cada empresa podrà rebre com a màxim una ajuda, que pot arribar als 4.500 euros durant nou mesos si el contracte és a jornada completa (500 euros al mes). En canvi, si el contracte és a mitja jornada, l’ajuda serà de 2.700 euros, és a dir, de 300 euros al mes.

Per optar a aquestes ajudes, les empreses han de complir amb alguns requisits, com estar al corrent de les seves obligacions de pagaments de quotes i impostos i no triar la modalitat de contracte per obra i servei. Una vegada formalitzat el contracte amb el treballador, l’empresa disposa de 90 dies naturals per sol·licitar una de les 500 ajudes.

Des del seu inici, el 2013, un total de 2.376 persones han obtingut una oportunitat d’ocupació a través d’aquesta iniciativa. 

Més informació
1.800 euros per la contractació de menors de 25 anys
Sant Cugat pagarà la meitat del cost dels contractes a aturats
Ocupació vol penalitzar les empreses amb major temporalitat
Avui et destaquem
El més llegit