Marta Angerri, nova directora general del Cercle d'Economia

La fins ara secretària general de l'entitat assumeix les regnes de la direcció general que ostentava Jordi Alberich

Marta Angerri Marta Angerri

El Cercle d'Economia ja té oficialment nova directora general: Marta Angerri substitueix a Jordi Alberich, tal i com s'ha posat de manifest en el decurs de la reunió de la Junta Directiva de l'entitat celebrada aquest dimarts passat.

Marta Angerri (Barcelona, 1975) és llicenciada en ciències polítiques i de l’administració per la Universitat Autònoma de Barcelona (1993-1997) i màster en gestió pública per la UPF-ESADE-UAB (1997-1999). El 1998 va iniciar la seva carrera professional a la Generalitat de Catalunya, concretament a la Secretaria General de Joventut en l’àmbit de les Relacions Internacionals, on el 2003 va passar a ser cap de gabinet de la Secretària general.

Més info: El Cercle s'obre amb censura

Posteriorment, l’any 2006, va acabar la seva etapa a la Generalitat com a cap de Relacions Institucionals de la Conselleria de Presidència. Tot just un any després es va incorporar al Cercle d'Economia com a directora de Programes i va ser nomenada secretària general del Cercle i directora de la Fundació l'any 2011. Ara, assumirà les regnes de la direcció general del lobby econòmic i empresarial. 

Mentrestant, Jordi Alberich, que ha exercit de director general els darrers 20 anys, seguirà vinculat a l'entitat en funcions no executives. 

Més informació
El Cercle d'Economia proposa un Estatut amb rang de "constitució" per Catalunya
Foment se suma a la legalitat del Cercle
Avui et destaquem
El més llegit