Andreu Mas-Colell és nomenat membre d'honor de FemCat

Es tracta d’una distinció reservada a les persones no empresàries de reconegut prestigi que mitjançant la seva tasca professional

L'exconseller de la Generalitat i catedràtic Andreu Mas Colell | ACN L'exconseller de la Generalitat i catedràtic Andreu Mas Colell | ACN

El Patronat de FemCat ha atorgat la distinció honorífica de Membre d’Honor al Dr. Andreu Mas-Colell. Es tracta d’una distinció reservada a les persones no empresàries de reconegut prestigi que mitjançant la seva tasca professional, han fet contribucions a la societat que comparteixen l’ideari de FemCat, expressat al Manifest i els Objectius Fundacionals, i a qui FemCat reconeix i agraeix una contribució significativa a la vida de la fundació.

"Devem al Dr. Mas-Colell aquestes oportunitats d’aportar a la recerca i l’acadèmia internacionals el punt de vista de l’empresa catalana. Servim en aquestes entitats amb l’objectiu expressat per ell: fer possible la transformació del coneixement en riquesa per a la societat.", ha afirmat la patronat en un comunicat. Així doncs, al exconseller de la Generalitat se li han reconegut iniciatives dins de FemCat, com per exemple, l’any 2006, quan va impulsar la creació de la Barcelona School of Economics, institució que pocs anys després va posicionar-se com la tercera entitat d’estudis graduats d’economia a Europa.

Per la seva banda, el Dr. Mas-Colell, en un breu parlament, ha recordat també alguns moments de la seva relació amb FemCat. Ha destacat el suport rebut en el moment de la creació de la Barcelona School of Economics, i com l’impuls que arribava “des del cor del món econòmic i social” li ha facilitat la feina i alhora el l'ha animat a continuar.

Més informació
Mas-Colell, nou vicepresident de Barcelona Global
Mas-Colell: "El FLA és una gàbia i serà difícil sortir-ne"
Avui et destaquem
El més llegit