Mat Holding compra el 60% de Vicente Canals

L'empresa amb seu a Parets del Vallès adquireix per 11 milions d'euros part del grup industrial

Una de les seus de Mat Holding Una de les seus de Mat Holding

Mat Holding, grup especialitzat en sals de coure per a agricultura i vàlvules hidràulica, ha adquirit el 60% del grup industrial Vicente Canals en una operació valorada en prop d'11 milions d'euros.

En un comunicat aquest dimarts, el conseller delegat de Mat Holding, Pau Relat, ha destacat que amb aquesta operació la companyia reforça el seu posicionament com a referent en el sector de l'aigua, en l'àmbit de la filtració i el tractament.

"Un mercat en clar creixement, les perspectives del qual ens apropen l'objectiu estratègic d'aconseguir els 300 milions d'euros de facturació en un termini de tres anys", ha afegit.

Vicente Canals, fundat l'any 1935 i que ha facturat 20 milions d'euros el 2016, compta amb unes instal·lacions de 60.000 metres quadrats a Montsó (Osca), ocupa 145 persones i està integrat per les companyies STF i Vican, dedicades a la filtració de malla i sorra i a la fabricació de components hidràulics, respectivament.

Per la seva banda, Mat Holding ha tancat l'exercici 2016 amb unes vendes de 223,9 milions d'euros després de la integració l'octubre del 2014 de la companyia israeliana Dorot, especialitzada en vàlvules de control.

"Després de la compra de Dorot i d'una participació majoritària del grup Vicente Canales, el nostre objectiu és obtenir sinergies en el procés d'internacionalització dels negocis industrials de la nostra divisió d'aigües que operaran de forma independent dels negocis de distribució del grup a Espanya, Portugal i el nord d'Àfrica", ha apuntat Relat.

Mat Holding, amb 80 anys de trajectòria i presència en més de 100 països, passa a estar integrat per 800 treballadors, i el grup, amb seu a Parets del Vallès (Barcelona), opera en el sector fitosanitari amb IQV i en el sector de l'aigua amb les companyies Regaber, Hidroglobal, Dorot i el grup Vicente Canales.

Més informació
Pau Relat de MAT Holding, nou president de FemCat
Com fer líder mundial una empresa a punt de caure
Mat Holding factura 220 milions d'euros l'any passat
Avui et destaquem
El més llegit