Mercadona entrega 6.000 kilos de llegums a Creu Roja

La cadena manté la seva col·laboració diària amb més de 150 entitats socials de tot el país

Mercadona entrega productes de primera necessitat a la Creu Roja | Cedida Mercadona entrega productes de primera necessitat a la Creu Roja | Cedida

Mercadona ha entregat 6.041 quilos de cigrons cuits, uns 10.640 pots, a la Creu Roja a Catalunya. La donació forma part de les col·laboracions amb entitats socials i organitzacions benèfiques d'arreu del país amb l'objectiu de pal·liar els efectes de la crisi socioeconòmica provocada per la pandèmia.

Entre l'1 de gener i el 30 de novembre de 2021, Mercadona ha fet lliurament de 4.738.000 quilos d'aliments, tant secs com frescos, així com articles d'higiene personal, un augment respecte als més de tres milions de quilos donats durant l'any 2020, quan va doblar les entregues a organitzacions benèfiques i socials amb què col·labora diàriament.

Segons el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, "la donació sostinguda i continuada d'aliments durant la pandèmia ha estat absolutament imprescindible". Quitet apunta, amb aquest tipus d'entregues, a la "consecució del primer Objectiu de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, Fam Zero".

Per la seva banda, el director de Relacions Externes de Mercadona a Catalunya, Bernat Morales, ha valorat "la tasca que està duent a terme la Creu Roja". Les entregues realitzades a aquesta i altres entitats, com el Banc de productes no alimentaris La Nau, representen per a Mercadona "una satisfacció de dur a terme els objectius de solidaritat i responsabilitat social per ajudar a pal·liar les demandes de les persones més necessitades".

Més informació
Mercadona participa en la Gran Recapte d'Aliments 2021
Mercadona completa la primera fase per reduir els plàstics
Relleu a Mercadona
Avui et destaquem
El més llegit