Mercadona col·labora amb la FESBAL en el Recapte Primavera 2024

Els bancs d'aliments podran comprar els aliments que realment necessitin, en les quantitats que calguin i al llarg d'un any

Cartelleria del Recapte Primavera 2024 | Cedida Cartelleria del Recapte Primavera 2024 | Cedida

Mercadona se suma al Recapte Primavera que organitza la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (Fesbal) del 24 de maig al 2 de juny. Amb l'objectiu d’animar els clients a participar en aquesta campanya solidària, la companyia posa a disposició els seus punts de venda per recaptar fons, de manera que els Caps (com internament anomena els clients) podran fer donacions monetàries, múltiples d'1 euro, quan passin per caixa en el moment de la compra.

Laura Cruz: "La donació a la línia de caixes permet cobrir les necessitats reals dels usuaris finals d’una manera més eficient”

Les quantitats donades es transformaran íntegrament en els aliments i productes que els bancs d'aliments participants necessitin, en les quantitats que calguin i en el moment en què els necessitin. “D'aquesta manera, la donació a la línia de caixes permet cobrir les necessitats reals dels usuaris finals d’una manera més eficient”, destaca Laura Cruz, directora d’Acció Social de la cadena de supermercats.

Pla d'Acció Social de Mercadona: balanç 2023

Mercadona s’ha tornat a solidaritzar un any més amb els col·lectius més vulnerables i ha fet un esforç important per ampliar la seva xarxa de col·laboració amb entitats socials, a la qual el 2023 ha sumat 215 noves entitats de diverses zones geogràfiques, tant a Espanya com a Portugal. Al tancament de l’exercici passat, ja col·laborava amb 762 entitats socials, fet que s'ha traduït en el lliurament de 23.100 tones de productes en el conjunt de l'any, que equivalen a més de 380.000 carretons de compra.

Més info: Mercadona tanca el 2023 destinant 23.100 tones d'aliments a 762 entitats socials

Mercadona també va col·laborar l’any 2023 en campanyes com el Gran Recapte d’Aliments, que va organitzar la FESBAL del 24 al 30 de novembre i gràcies al qual entre la companyia i els seus clients es van donar més de 2,6 milions d'euros per transformar-los íntegrament en aliments.

Més informació
Les compres de Mercadona a proveïdors de Catalunya superen els 5.000 milions d'euros el 2023
Mercadona reuneix a València els seus comitès científics d’Espanya i de Portugal
Mercadona trenca la barrera dels 1.000 milions d'euros de benefici
Avui et destaquem
El més llegit