1.623 supermercats de Mercadona participen en el Gran Recapte d'Aliments 2022 2022

La col·laboració d'aquesta campanya solidària es realitzarà mitjançant donacions monetàries, múltiples d'un euro, en el moment en què el client passi per caixa

Detall de la donació a la caixa d'un supermercat Mercadona durant el Gran Recapte | Cedida Detall de la donació a la caixa d'un supermercat Mercadona durant el Gran Recapte | Cedida

Mercadona se suma al Gran Recapte d'Aliments 2022 que organitza la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) del 25 de novembre al 6 de desembre. La companyia posa a disposició de la campanya els seus punts de venda per a la recaptació de fons, amb l'objectiu de donar als seus clients la possibilitat de participar en aquest gran esdeveniment solidari anual a favor dels bancs d'aliments. En total, hi participen 1.623 botigues de Mercadona a tot Espanya, de les quals 250 a Catalunya.

La col·laboració en el Gran Recapte es realitzarà mitjançant donacions monetàries, múltiples d'un euro, que els clients podran fer quan passin per la caixa en el moment de la compra. Les quantitats donades es transformaran íntegrament en aliments que es lliuraran a cada un dels bancs d'aliments participants, els quals decidiran exactament quin tipus d'aliment necessiten, així com la quantitat i el moment de l’entrega. La donació a la caixa permet ajustar les donacions a les necessitats reals dels beneficiaris finals de cada banc d'aliments.

Més info: Mercadona inverteix 4,5 MEUR a Barcelona

Des de principi d’any, la companyia ha donat 18.800 tones d'aliments i productes de primera necessitat a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats socials de tot Espanya i Portugal, de les quals més de 3.900 tones (concretament 3.946) s’han destinat a entitats benèfiques de Catalunya. Aquesta donació de tota la cadena al tancament del mes d'octubre equival a 313.300 carretons de la compra, dels quals més de 65.700 a Catalunya.

Mercadona col·labora amb més de 400 menjadors socials, més de 60 bancs d'aliments i altres entitats, que reben donacions diàriament per donar suport a les persones que es troben en una situació difícil. Juntament amb la donació d’aliments, col·labora amb 32 fundacions i centres ocupacionals en la decoració de les seves botigues amb murals de trencadís, que elaboren més de 1.000 persones amb discapacitat intel·lectual.

Més informació
Mercadona entrega més de 6.500 paquets de cereals a la Creu Roja
CaixaBank impulsa una campanya solidària de Nadal
Avui et destaquem
El més llegit