Mercadona participa en l'Operació Quilo

Totes les botigues de la companyia se sumen a la iniciativa que organitza la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments

Cartell de l'Operació Quilo en una botiga de Mercadona | Cedida Cartell de l'Operació Quilo en una botiga de Mercadona | Cedida

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, se suma a l’Operació Quilo que organitza la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) del 29 de maig al 4 de juny. Amb l'objectiu d’animar els clients a participar en aquest esdeveniment solidari, la companyia posa a disposició d'aquesta campanya els seus punts de venda per a la recaptació de fons.

A Catalunya participen les 250 botigues de Mercadona, on els clients podran fer donacions monetàries en el moment de passar per caixa. Les quantitats donades es transformaran en aliments que es lliuraran als quatre bancs d'aliments catalans, que decidiran exactament el tipus de producte que necessiten, així com la quantitat i el moment del lliurament per respondre de manera més eficient a les necessitats reals dels usuaris finals que atenen.

Les quantitats donades es transformaran en aliments que es lliuraran als quatre bancs d'aliments catalans

El 2022 la companyia va donar 25.100 tones de productes de primera necessitat a més de 550 menjadors socials i 60 bancs d'aliments i altres entitats benèfiques amb què col·labora a Espanya i Portugal.

Aquesta quantitat va significar un augment del 22% de les aportacions respecte de l’any 2021. D'aquesta quantitat, 4.779 tones d'aliments es van donar a les 157 entitats socials i organitzacions benèfiques amb què col·labora a Catalunya. Del total d’entitats, 105 corresponen a les comarques de Barcelona, 23 a Tarragona, 22 a Girona i 7 a Lleida.

Més informació
Mercadona baixa el preu de 500 productes
Mercadona contractarà 1.200 persones a Catalunya
Bon Preu i Mercadona neguen un pacte de preus
Avui et destaquem
El més llegit