Mercadona va comprar 4.000 MEUR a proveïdors catalans

La cadena de supermercats té una relació comercial amb més de 1.900 empreses fundades o amb seu a Catalunya

L'interior d'un supermercat de Mercadona | Cedida L'interior d'un supermercat de Mercadona | Cedida

Mercadona va comprar productes per valor de 4.036 milions d'euros a proveïdors catalans o amb seu a Catalunya el 2021. Segons ha informat la companyia, els seus contactesw comercials al país es reparteixen entre 200 grans proveïdors i un total de 1.700 pimes, que completen les 1.900 firmes amb què opera la cadena de supermercats al territori.

Per sectors i productes, la cadena va adquirir 58,5 milions de quilos de fruita de diverses empreses del país, especialment de Lleida i Girona, com Fruits Sant Miquel o Fruitícola Empordà. En el cas dels embotits, Casa Tarradellas, Noel o La Selva van servir a la cadena uns 122 milions de quilos de producte amb segell català.

Quant a la compra de peix, les llotges del litoral català van servir Mercadona uns 2,8 milions de quilos de productes,; mentre que firmes com la lleidatana Cooperativa d'Ivars va servir uns 3,2 milions de quilos als supermercats. Fora de l'alimentació, el tarragoní Ubesol Maverick va vendfre uns 65 milions de gels i xampús; mentre que firmes com la llobregatina You Cosmetics van vendre uns 32,8 milions de productes de cosmètica pel supermercat durant l'exercici.

Més informació
Mercadona dóna 1,5 MEUR per ajudar els refugiats de la guerra d'Ucraïna
Mercadona té un nou número de telèfon d'atenció al client
Juan Roig (Mercadona), sobre la guerra d'Ucraïna: "No hi ha problemes de desproveïment"
Avui et destaquem
El més llegit