Mercadona inverteix 21 MEUR en punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

La recàrrega podrà ser fins a sis vegades més ràpida i passarà d’oferir 3,7 a 22 kW

Punts de recàrrega per a vehicles elèctrics en una botiga de Mercadona | Cedida Punts de recàrrega per a vehicles elèctrics en una botiga de Mercadona | Cedida

Mercadona invertirà 21 milions d'euros en renovar i ampliar la seva xarxa de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics amb l'objectiu de millorar el servei al client. La cadena de supermercats preveu la implantació d'aproximadament 5.000 punts de recàrrega semiràpida i convertir la xarxa de recàrrega de la cadena en una de les xarxes privades més grans d'Espanya i del sud d'Europa.

Del total de 2.000 punts de recàrrega dels quals la companyia disposa actualment, 100 ja tenen aquest nou servei millorat que multiplica per sis la velocitat actual (de 3,7 kW a 22 kW), i que s'anirà estenent a la resta de botigues de Mercadona de manera progressiva. L'objectiu és que a finals del 2024 totes les botigues amb el nou Model de Botiga Eficient i amb pàrquing tinguin instal·lat el nou sistema. 

Ángela Clemente López, responsable del Servei de Recàrrega per a Vehicles Elèctrics a Mercadona, ha destacat la importància de tots els col·laboradors implicats en aquest moviment. "Juntament amb Iberdrola i Repsol com a operadors del punt de recàrrega i de Circutor com a fabricant dels carregadors, estem creant una xarxa de recàrrega per a vehicles elèctrics de qualitat, que contribueix a fomentar l'ús del vehicle elèctric i descarbonitzar el transport privat arreu del país", ha explicat.

Aquest moviment és un pas important de Mercadona cap a una estratègia de desenvolupament per a la transició energètica, que ja està en marxa i que va lligada a la implantació d'energies renovables i de mesures d'estalvi energètic als seus centres.

Més informació
Mercadona impulsa la distribució amb vehicles elèctrics
Mercadona reforça la seva presència al Vallès Occidental
1.623 supermercats de Mercadona participen en el Gran Recapte d'Aliments 2022 2022
Avui et destaquem
El més llegit