Chartboost escull Barcelona com a oficina d'enginyeria d'Europa

La tecnològica de publicitat per aplicacions amb seu Silicon Valley dóna feina a 120 persones

Les oficines de Chartboost a San Francisco | Cedida Les oficines de Chartboost a San Francisco | Cedida

ChartBoost ha triat casa seva. La startup de publicitat per aplicacions fundada per la catalana Maria Alegre (CEO), la seva parella Pepe Agell (vicepresident de negoci) i Sean Fannan (director de producte) té la seva seu central a San Francisco però ara, ha decidit obrir la seva oficina europea d'enginyeria a Barcelona. Actualment, dóna feina a 120 persones i preveu contractar nous perfils especialitzats a la capital catalana al llarg d'aquest mateix mes de maig. 

Més info: Sharon Biggar: "El comportament de l'usuari és més important que la seva opinió"

Més enllà de Barcelona i San Francisco, ChartBoost també té oficines a Àmsterdam i Tòquio. Amb presència a 300.000 aplicacions, la seva funció és ajudar a guanyar usuaris i diners als desenvolupadors principalment de videojocs però també d'altres sectors.

"La meva gran il·lusió és convertir Barcelona en un hub europeu indiscutible per les empreses de fora d'Europa i estarem encantats de fer d'ambaixadors i potenciar la ciutat", avançava Agell en una visita al Barcelona Tech City recollida per La Vanguardia a finals de 2017. Dit i fet.

Més info: Facebook escull Barcelona per un gran centre de control de 'fake news'  

Fa tot just una setmana que Facebook també es va decantar per Barcelona ubicant un gran centre operatiu dedicat a lluitar contra les face news a les oficines de la Torre Agbar. 

 

 

Més informació
Facebook a Barcelona: quins perfils de treballadors busca?
Barcelona, el 'call center' d'Europa?
Avui et destaquem
El més llegit