Microsoft incorporarà una seixantena de professionals més al hub d'R+D de Barcelona

La companyia vol tenir un equip de 90 treballadors especialitzats en l'aplicació de tecnologies d'intel·ligència artificial

El campus de Microsoft a Bellvue, Washington | iStock El campus de Microsoft a Bellvue, Washington | iStock

Microsoft incorporarà una seixantena de professionals més al seu nou hub d'R+D de Barcelona. Amb aquesta ampliació de plantilla, el centre comptarà amb prop de 90 enginyers de programari i científics de dades especialitzats en àrees avançades d'enginyeria de programari com intel·ligència artificial, aprenentatge automàtic i deep learning. En una primera fase la companyia va seleccionar 30 experts.

El hub està liderat per l'equip de Jordi Ribas, vicepresident corporatiu de Microsoft Corporation als Estats Units, i pretén atraure talent d'arreu d'Europa. De fet, en aquesta segona fase d'ampliació de personal, la companyia ha anunciat que estan buscant talent tant nacional com internacional. 

La companyia va inaugurar el seu hub a Barcelona a principis del 2022 amb l'objectiu de convertir-lo en un centre on investigar i aprofundir en tècniques d'aplicació de intel·ligència artificial per millorar l'experiència de l'usuari a la web. El hub de Barcelona és el vuitè que té Microsoft amb aquestes característiques i treballa per "millorar l'experiència web de l'usuari" en productes com Windows, Azure o Bing. 

Més informació
Nou 'partnership' entre Renfe i Microsoft
Microsoft contra Facebook: la batalla pel metavers
Microsoft compra Activision per 60.000 MEUR
Avui et destaquem
El més llegit