Miró veu la llum al final del túnel

L'empresa d'electrodomèstics presenta un pla de viabilitat per superar el concurs de creditors

Una de les botigues de Miró | Cedida Una de les botigues de Miró | Cedida

Miró veu la llum al final del túnel. L'empresa d'electrodomèstics sotmetrà a votació en la propera junta del 9 d'abril un conveni de creditors i presentarà un pla de negoci amb els quals vol garantir la viabilitat de la companyia i superar el concurs en el qual està immersa la companyia.

El jutjat número 3 del Mercantil de Barcelona ha signat l'acte que acredita que l'empresa ha entrat en la fase de conveni i ha convocat la junta de creditors, ha informat la firma en un comunicat aquest dijous.

Miró, propietat del fons suís Springwater Capital, ha dut a terme en l'últim any una profunda reestructuració interna i del seu negoci, i ha focalitzat la seva activitat a Catalunya i Balears, els seus principals mercats estratègics.

En aquest sentit, el 2017 va inaugurar tres nous centres a Catalunya, situats a Santa Coloma de Gramenet, Sabadell i Barcelona, amb els quals vol apostar pel comerç de proximitat.

La companyia també ha donat suport a la millora dels seus resultats econòmics a la seva botiga en línia miro.es, i segueix treballant a ampliar el seu catàleg de productes per arribar a més consumidors.

Més informació
Miró gira la truita
Miró acomiadarà finalment 174 treballadors dels 330 previstos
Miró es planteja reduir l'ERO
Avui et destaquem
El més llegit