El nou model executiu i tecnològic d'Esade

La universitat amplia la seva oferta acadèmica amb el llançament de noves titulacions i innovació pedagògica

Koldo Echebarria és el director general d'Esade. | ACN Koldo Echebarria és el director general d'Esade. | ACN

Esade Executive Education ha dissenyat el seu model de formació per a executius hiper personalitzat i que, sota el seu nou eslògan Unlimited Better Futures, aborda les necessitats del món dels negocis amb la creació d'un "ecosistema multivers" i el mesurament del "impacte" en els professionals i en la societat. En aquest sentit, Esade amplia la seva oferta acadèmica amb el llançament de noves titulacions i innovació pedagògica basada en la digitalització i la tecnologia per desenvolupar perfils multidisciplinaris.

La universitat ha llançat una nova doble titulació BBA & Bachelor in Artificial Intelligence for Business, un doble grau que s'impartirà en el curs 22-23, en anglès i integra el programa acadèmic de BBA amb un títol propi Esade-URL específic en intel·ligència artificial per als negocis. "Han estat 18 mesos d'intensa activitat, d'inversions extraordinàries i un fort component d'estrès, tot i això, el reforç en inversió tecnològica, la transformació digital que ha viscut la institució i l'aposta contínua en la innovació educativa ens ha permès mantenir i reforçar els nostres objectius de seguir impulsant el talent divers i d'impactar en la societat", ha destacat el director general d'Esade, Koldo Echebarria.

A més, per al nou curs 21/22, Esade ha incrementat la seva capacitat d'atracció del talent excel·lent i divers, amb més de 1.800 estudiants de 90 nacionalitats diferents i amb una mitjana acadèmica de 9,10 sobre 10 en els dobles graus i de 660 punts de GMAT, sobre un màxim de 800, en el FTMBA i en els Msc.

Més informació
Colvin és la millor startup del 2021 segons Esade Alumni i BStartup
Jaume Guardiola, nou president de la Fundació Esade
Avui et destaquem
El més llegit