Mor Antonio Puig, membre de la segona generació del grup Puig

L'expresident del grup familiar Puig va participar en la fundació dels Laboratoris ISDIN, empresa de dermogarmàcia de la qual en va ser conseller durant 25 anys

Antonio Puig Planas | Europa Press Antonio Puig Planas | Europa Press

L'expresident d'Antonio Puig i membre de la segona generació de la família fundadora del grup empresarial Puig, Antonio Puig Planas, ha mort, segons ha informat la companyia en un comunicat. Nascut el 1924 a Barcelona, Antonio Puig era el més gran dels quatre germans: Mariano, José María i Enric.

Puig va ser l'artífice de la introducció al disseny industrial a l'empresa i va acompanyar el seu germà Mariano en l'impuls internacional de la companyia. El 1975, va participar en la fundació dels Laboratoris ISDIN, empresa de dermogarmàcia de la qual en va ser conseller durant més de 25 anys.

Antonio Puig és enginyer industrial i va combinar durant tota la seva vida l'activitat empresarial amb la seva passió per la pintura i l'escriptura. També és autor de tres llibres i l'any 2000 va exposar 50 dels seus quadres a la galeria Artur Ramon de Barcelona.

Més informació
Mor el fundador de Buff, Joan Rojas
Mor l'empresari Juan Lladró
Mor Antoni Subirà, exconseller d'Indústria i impulsor dels clústers
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit